Subject image
Latinankieli

Opettaa latinaa - miten se toimii?

Latinanopiskelu on erityisen tärkeä juridiikkaa, lääketieteitä, luonnontieteitä ja vieraita kieliä opiskelevalle. Moni heistä ottavat yksityisopetusta latinankielessä opettajiltamme valmistuakseen (sisäänpääsy) kokeisiin näissä aineissa.

Hae opettajia

Mikä on sinun tasosi latinankielessä?

Latina on useiden maailman kielien äiti. Yleensä tarvitset latinanopetusta jos opiskelet lakitieteitä, historiaa, lääketieteitä tai vieraita kieliä. Meidän latinaopettajamme lähellä sinua voivat auttaa sinua parantamaan latinan sanavarastosi ja ymmärtämään latinan kieliopin sääntöjä.

Suositko verkko-opetusta latinankielessä?

meet'n'learnin latinankielenopettajat tarjoavat opetusta sekä kasvotusten että verkossa. Yksityisopetusta latinankielessä verkossa voi säästää aikaa mutta olethan hyvin valmistautunut. Hyvälaatuinen mikrofoni ja täyteen ladattu puhelin/tietokone ovat verkossa tapahtuvan latinankielen yksityisopetuksen vaatimuksia.

Etsitkö latinankielenopetusta historiaa opiskelijalle, latinankielentunteja lääketieteeseen tai farmaseutti opintoja varten?

Kun etsit yksityisopetusta latinankielessä, syyllä on väliä. Mitä aluetta haluat parantaa latinankielitaidoissasi riippuu pitkälti siitä mitä opiskelet. Jos opiskelet lakia, vanhempi ja kokeneempi lakiopiskelija voi olla täydellinen latinankielenopettaja sinulle.

Henkilökohtaista oppimista

Valitse latinankielenopettajaa sinun kaupungistasi

Jos etsit yksityisopetusta joka tapahtuu kasvokkain, on kaikista mukavinta jos latinankielenopettajasi on lähellä sinua. Jos tarvitsen latinaa lääketieteisiin, latinaa juristeille tai opetusta tulevia kokeita latinankielessä varten, aloita selailemalla tarjouksia latinankielenopettajilta sinun alueellasi.

Goals

Määritä hinta, aikataulu ja päämäärät latinankielenopettajasi kanssa

Määritä odotuksiasi latinankielen yksityisopetuksesi varten. Etsitkö latinanopetusta verkko-opetuksena vai suositko kasvokkain opetusta? Oletko opiskelija, ja tarvitsetko latinankielenopetusta pääsykokeita varten? Vai onko se latinankielen opetusta lääketieteen tai lakitieteeseen mitä etsit? Kerro latinankielenopettajallesi ajatuksesi aikataukuista ja taloudellisesta tilanteestasi.

Learn

Valmistaudu kokeisiin latinankielenopetuksella

Opiskele latinaa yksityisopettajan kanssa. Saat vinkkejä mitä tarvitset muun muassa latinan lääketieteen kokeissa tai farmaseutin pääsykokeisiin. Kun latinankielisen yksityisopetuksesi on päättynyt, älä unohda arvostella opetuksen - tämä auttaa tulevia opiskelijoita ja latinankielenopettajia.

Tarkenna mihin haluat keskittyä

FAQ

Mitä opiskelijat haluavat eniten tietää latinasta?

Meet'n'learnistä löydät latinan opettajat, jotka vastaavat latinan opetuksen kysyntään verkossa ja henkilökohtaisesti. Alustamme tarjoaa latinan opetusta lähistöllä - keskittyen vieraiden kielten opiskelijoille, lääkäreille, farmaseuteille, oikeustieteen opiskelijoille ja kapeammille aloille, kuten latinan anatomian tunneille. Voit valita opettajan, asettaa hinnan ja aikataulun ja aloittaa yksityiset latinatunnit. Oppituntien maksaminen on ennalta määritetty - maksat aina turvallisesti alustamme kautta. Kun olet suorittanut yksityiset latinan tunnit esimerkiksi pääsykokeita varten, voit kirjoittaa arvostelun latinan opettajallesi.

Kasvokkain tai verkossa tapahtuva opetus latinassa alkaa niin pienellä summalla kuin 5 euroa per oppitunti. Hinnat vaihtelevat sen mukaan etsitkö latinan kielen opetusta lääketieteen ammattilaisille, latina historian ammattilaisille tai harrastajille, anatomiaan liittyen latinaan, latinan terminologiaan tai latinaa liittyen juridiikkaan. Voit myös valita latinan opettajaa hinnan perusteella. Keskihinta oppitunnista latinan opettajan kanssa on noin 9 - 15 euroa.

Hyvä kysymys! Latinanopetus toimii mainiosti lisäyksenä latinanopetukseen liittyen sinun opiskeluun lääketieteeseen, historiaan, juridiikkaan ja muuhun opiskeluun. Kuin jo aiemmin mainittu, vanhemmat opiskelijat voivat auttaa sinua valmistumaan latinankieleen kokeisiin verkko-opetuksen tai kasvokkain opetuksen kautta. Tällä tavalla latinanopiskelua voi keskittää tiettyyn alueeseen - on helpompaa valmistautua syventyneeseen latinan vaatimuksiin.

Kyllä. Osa meidän latinanopettajista ovat erikoistuneita opettamaan latinaa juridiikkaa opiskeleville.

Totta kai. Lääketieteenopiskelu on yhdistetty latinankieleen, josta syystä verkko-opetus latinankielessä lääketieteen ammattilaisille on hyvin suosittu.

Kyllä. Latinanopettajamme tarjoavat myös tiettyä latinanopetusta - latinankielen opetusta jotka keskittyy anatomiaan.

Latinankielen perusta farmasiaopiskelijoille on se alue missä meidän latinankielenopettajamme auttavat opiskelijoita eniten. Joten kyllä, me tarjoamme latinankielen opetusta farmasiaopiskelijoille.

Kyllä. Latina on monen maailmamme kielten perusta ja sen huomaat ei vaan latinankielen opetuksessa vaan myös muiden aiheiden opiskellussa kuten italian kielen tai ranskankielen opiskelussa.

Se riippuu aina siitä millaista latinankielen opetusta suosit.

Kerro latinankielen yksityisopettajallesi mihin sinä haluat keskittyä. Yksityisopetusta latinankielessä on hyvä tapa valmistautua latinanopintoja varten juridiikan alaa tai lääketiedettä opiskelevalle. Jos olet kiinnostunut latinankielestä harrastusmielessä ja haluat parantaa osaamisesi koska rakastat kieliä, tulet ehdottomasti löytämään opettajaa latinankielessä meiltä.

Tärkeintä on että tiedät mihin täsmälleen tarvitset latinan ja mitä latinan kielen opiskelu antaa sinulle. Esimerkiksi jos tarvitset latinaa juridiikkaan, opettaja jolla on tällä alueella osaamista osaa auttaa sinua latinan opiskelussa paremmin kuin opettaja joka hallitsee latinan lääketieteellisen sanaston. Jos tarvitset juuri lääketieteellistä latinaa hyödyt eniten opettajasta joka tietää mistä termeistä ja osaamista sinä hyödyt juuri tällä alueella. Jos olet kiinnostunut latinasta historian näkökulmasta. sinun opettajasi on todennäköisesti itse opiskellut latinaa tai historian didaktiikkaa.
Europe

Opettaa latinaa ulkomailla

Jotkut oppilaat etsivät opetusta latinassa toisesta maasta tai ulkomaanlaisen opettajan kanssa. Tiedätkö sinä miten sanotaan latinan opetus englanniksi, saksaksi tai esimerkiksi, suomeksi?

Latinan opetus saksaksi: Latein-Nachhilfe

meetnlearn.at

Latinan opetus saksaksi: Latein-Nachhilfe

meetnlearn.ch

Latinan opetus tšekiksi: Doučování latiny

doucuji.eu

Latinan opetus saksaksi: Latein-Nachhilfe

meetnlearn.de

Latinan opetus tanskaksi: Tutoring latin

meetnlearn.dk

Latinan opetus unkariksi: Latinkorrepetálás

meetnlearn.hu

Latinan opetus romaniaksi: meditații la latină

meetnlearn.ro

Latinan opetus ruotsiksi: Läxhjälp latin

meetnlearn.se

Latinan opetus Slovakiaksi: Doučovanie latinčiny

doucma.sk