Subject image
Englanninkieli

Voiko englanninkielen yksityisopetus auttaa oppia ja parantaa kielitaitoa?

Yksityisopiskelu on yksi parhaimmista tavoista oppia uutta kieltä. Riippumatta siitä jos haluat parantaa englantiasi, laajentaa sanavarastoasi, tai jopa saada englantilasta aksenttia - verkko-opetus tai kasvotusten tapahtuva opetus meet'n'learnissa on hyvä tapa parantaa englantiasi. Tässä miksi ja miten.

Hae opettajia

Minkälaista apua tarvitset englanninkielessä?

Voit parantaa sinun yleistä tai ammattitasoista englantia, tai yksinkertaisesti aloittaa oppimisen alusta. Opettajamme auttaa lapsia ja aikuisia oppimaan englantia mutta tarjoaa myös verkko-opetusta tai kasvotusten tapahtuvaa opetusta yrityksille, firmoille tai myyntiryhmille.

Haluatko oppia englantia online tai offline?

Suurin osa meidän opettajistamme eivät vaan tarjoa englanninkielen opetusta kasvotusten vaan myös verkko-opetuksena. Verkossa tapahtuva englanninkielen opetus voi olla menestys sekä opettajalle että opiskelijalle mutta varmista että olet rauhallinen ja että laitteesi ovat täyteen ladatut jotta voit keskittyä opetukseen.

Etsitkö äidinkieleltään englanninkielestä opettajaa?

meet'n'learnin kanssa voit parantaa englanninkielesi synnynperäisellä puhujalla. Se on mainio tapa, ei vaan kuunnella, omaksua, ja puhua englantia aksenttia omaavalla henkilöllä vaan myös oppia lisää Englannin, Amerikan, Kanadan tai Australian kulttuurista.

Henkilökohtaista oppimista

Valitse englanninkielenopettajan lähellä sinua

Yksityisopetus on hyvä tapa saada apua englanninkielessä. Ensiksi, valitse yksi meidän monesta synnynperäisestä tai ei synnynperäisestä opettajasta lähellä sinua - riippumatta siitä tahdotko parantaa kommunikointitaitosi tai liiketoiminta englantisi tai vaan oppia englanninkielen aikamuotoja.

Goals

Puhukaa englanninkielestä, tavoitteista, ajasta ja hinnasta

Keskustelkaa yhdessä mitä odotat englanninkielenopetuksestasi ja siitä suositko opetusta verkossa tai kasvotusten. Jos etsit englanninkielentunteja lapsellesi, otathan lapsesi mukaan ensimmäiseen tapaamiseen.

Learn

Opi englantia ja kerro muille

Seuraa opettajan kanssa tehtyä suunnitelmaa ja paranna englantiasi - kirjoittamisesi, kuuntelemisesi, lukemisesi ja puhumisesi. Kun englanti oppituntisi ovat ohi, arvostele opettajasi. Tämä auttaa heitä kaikkia jotka tahtovat oppia puhumaan englantia - juuri kuten sinä!

FAQ

Mitä opiskelijat tahtovat tietää eniten englanninkielistä?

meet'n'learn on markkinapaikka online & offline englanninkielen opetukselle. Meidän tietokannasta löytyy tuhansia englanninkielen opettajia-- sekä syntyperäisiä että ei syntyperäisiä --lähellä sinua. He tarjoavat verkko-opetusta sekä opetusta kasvotusten. Ensiksi valitset yhden opettajista, sitten hyväksyt hinnan ja aikataulun jonka jälkeen voit aloittaa englannintuntejasi. Maksu tunneista on suunniteltu ennakkoon ja maksat ohjelma-alustamme kautta. Kun olet valmis voit arvostella opettajasi ja auttaa muita saada yhteyttä häneen.

Täällä meet'n'learnilla, löydät englanninkielen opettajia jotka opettavat sekä aikuisia että lapsia mutta myös opettajia jotka ovet erikoistuneita opettamaan englantia lapsille. Sinä, vanhempana, olet myös tervetullut osallistumaan opetukseen.

Tämä on hyvä kysymys! Yksityisopetus sopii monelle siitä syystä että se perustuu useasti juuri henkilökohtaiseen opetukseen. Kasvotusten tapahtuva opetus - verkossa tai ei, saat opettajan täyden huomion joka harvemmin tapahtuu koulussa. Jos opiskelet kieltä koulussa mutta koet haluavasi vielä parantua siinä, yksityisopetus voi olla vastaus kysymykseen miten vahvistaa englanninkielen taitosi.

Toki! Oletko englannin kielen perustasolla (A1 -- Aloittelija vai A2 -- Kehittyvä englannin kielenkäyttäjä)? Siinä tapauksessa haluat todennäköisesti kehittää kielen osaamisesi itsenäisemmäksi kielenkäyttäjän tasolle (B1-- Toimiva peruskielitaito tai B2 -- Sujuva peruskielitaito). Tämä ei ole ongelma, sillä moni meidän yksityisopettajistamme työskentelevät juuri tällä alueella.

Moni etsii englanninkielen opettajaa parantaakseen tiettyä osaamista kuten lausuminen, kirjoittamista, lukemista tai kuuntelemista. Yksityisopetus on myös yksi suosituimmista tavoista auttaa ihmisiä englanninkielen kokeisiin tai testeihin kuten - TOEFL, IELTS, CAE, TOEIC, SAT kirjoittaminen, GMAT, STAMP, CAL, EPT, UCELA (Cambridge) tai PTE Academic.

Tämä on hyvin yksilöllistä. Meidän kokemuksemme mukaan, oppilaat valitsevat verkko-opetusta lähinnä säästääkseen aikaa ja mukavuuden takia. Tosiaan säästät aikaa opetellessasi englantia verkossa. Suurimman osan meet'n'learn opettajista tarjoavat molempia vaihtoehtoja. Tämän vuoksi me suosittelemme että kokeilet molempia tapoja tietääksesi mikä tapa toimii sinulle parhaiten.

Koronaviruksen kriisin johdosta moni verkossa toimiva kommunikointiväline on parantunut. Englanninkielen opetus verkossa on saavuttanut paremman tason. Joten kyllä, voit oppia englantia käyttäen puhelinta, tablettia tai tietokonetta. Varmista vaan että sinulla on riittävästi aikaa, hyvä paikka ja rauhallinen ympäristö verkkotuntiasi varten. Tehdessäsi näin osoitat myös kunnioitusta opettajasi kohtaan ja tämä myös edesauttaa nopeampaa oppimista verkossa!

Huolimatta siitä oletko aloittelija tai melkein ammattilainen joka vain haluaa parantaa kielen taitojaan, tärkein on että löydät opettajan lähellä sinua joka opettaa sinulle englantia sellaisella tavalla joka sopii sinulle. Me uskomme - ja opettajien arvostelut ovat siitä todiste - että mitä ikinä tahdot oppia englannin kielen opetuksessasi, oikealla opettajalla se onnistuu.

Ei, jos lasket pelkästään äidinkieleltään englanninkielisiä olevia. Mutta kyllä jos lasket mukaan myös muita englantia puhuvia. Sen lisäksi englanti on niin yleisesti käytetty että se pidetään "maailman kielenä". Jos kysyit tätä kysymystä sen vuoksi että haluat tietää, onko se tärkeää osata englantia, meidän vastauksemme on: "Ehdottomasti!"

Englantia ei lasketa kuuluvan maailman vaikeisiin keleihin mutta kuitenkin niin monimutkainen että sen oppiminen tuottaa joillekin oppilaille hankaluuksia - englannin kielen aikamuodot tai kielen lausuminen. Jopa nämä asiat voivat korjaantua meet'n'learn opettajien toimesta.

Kaikki meidän opettajamme voivat oppilaidensa toimesta tulla arvostelluksi. Tästä johtuen sinä voit saada selkeän kuvan mieluisesta opettajasta lähellä sinua. Tästä huolimatta uudet opettajat joka on saanut vähemmän arvosteluja voi olla tavoittelevissa useammin ja tulet huomaaman että hänkin on mahtava tuki englannin opiskelussa. Valitse opettaja ja viestittele hänen kanssaan. Jos et ole vielä varma, mieti asiaa hetken ja tee päätöstä vasta seuraavana päivänä.
Europe

Opiskele englantia ulkomailla

opiskele englantia ulkomailla

Englanninkielen opetus saksan kielellä Englisch-Nachhilfe

meetnlearn.at

Englanninkielen opetus saksan kielellä Englisch-Nachhilfe

meetnlearn.ch

Englanninkielen opetus tšekin kielellä Doučování angličtiny

doucuji.eu

Englanninkielen opetus saksan kielellä Englisch-Nachhilfe

meetnlearn.de

Englanninkielen opetus tanskan kielellä Lektiehjælp i engelsk

meetnlearn.dk

Englanninkielen opetus unkarin kielellä Angol korrepetálás

meetnlearn.hu

Englanninkielen opetus romanian kielellä Meditații la Engleză

meetnlearn.ro

Englanninkielen opetus ruotsin kielellä Läxhjälp i engelska

meetnlearn.se

Englanninkielen opetus slovakin kielellä Doučovanie angličtiny

doucma.sk