Subject image
Ranskankieli

Miten ranskankielenopetus voi auttaa sinua?

Yksityisopetus ranskankielessä on erittäin suosittu tapa parantaa osaamisesi ranskankielessä. Laajenna sanavarastoasi, harjoittele tiettyä ranskalaista ääntämistä ja valmistele itseäsi tuleviin ranskankielen kokeisiin ranskankielenopetuksessa kasvokkain tai verkossa meidän ranskankielen yksityisopettajan kanssa.

Hae opettajia

Minkä asteinen ranskankielen osaamisesi on?

Ranskankieli sanotaan olevan melko vaativa jonka takia ranskankielen yksityisopetuksesta on tullut järkevä tapa oppia ranskaa. Jos tarvitset opetusta lukio ranskankielen tukemiseen tai ranskankielen opetusta työtäsi varten, meet'n'learnin ranskankielenopetus sopii sekä lapsille että aikuisille.

Suositko ranskankielenopetusta verkossa?

Melkein jokainen meet'n'learnin ranskankielenopettajasta tarjoaa opetusta sekä kasvotusten että verkossa. Yksityisopetusta ranskankielessä verkossa voi säästää aika mutta olethan hyvin valmistautunut. Hyvälaatuinen mikrofoni ja täyteen ladattu puhelin/tietokone ovat verkossa tapahtuvan ranskankielen yksityisopetuksen vaatimuksia.

Estitkö ranskankielenopetusta äidinkieleltään ranskalaisen kanssa?

Etsitkö ranskankielenopettajia jonka äidinkieli on ranska? Ymmärrämme - ranskankielen yksityisopetus äidinkieleltään ranskalaisen kanssa on mainio tapa parantaa ranskankielentaitosi sekä ymmärtää paremmin Ranskan, Kanadan, Belgian ja Pohjois-Afrikan kulttuuria.

Henkilökohtaista oppimista

Valitse ranskankielenopettajaa lähellä sinua

Ranskan kielen opettaja sinun alueellasi? Ei ongelmaa. Jos haluat vahvistaa kirjoittamisesi ranskan kielellä tai etsit yksityisopettajaa keskustelua ranskankielellä varten, käy ensin läpi tarjouksia ranskankielen yksityisopetuksesta sinun lähelläsi. Sitten, arvosteluiden tai hinnan pohjalta, valitse sopivaa ranskankielen opettajaa sinulle.

Goals

Määrittele hinta, aikataulu, ja päämäärä yhdessä yksityisen ranskankielenopettajasi kanssa

Mitä odotat ranskankielen yksityisopetuksestasi? Etsitkö ranskankielenopetusta verkossa vai kasvokkain? Tarvitsetko opetusta ranskankielessä lukion testeihin tai pääsykokeita varten? On hyvä jos ranskankielenopettajasi on tietoinen sinun aikataulusta ja maksuvaihtoehtoistasi.

Learn

Ala kehittämään ranskankielesi yhdessä yksityisopettajan kanssa

Aloita yksityisopetuksesi opettajan kanssa. Valmistu lukion ranskan testeihin ja ranskan pääsykokeisiin, harjoittele ranskan lausumista ja kielioppia ja huomaa miten kehityt. Jokaisen oppitunnin jälkeen voit lisätä rankankielenopettajastasi arvostelun.

FAQ

Mitä opiskelijat haluavat tietää eniten ranskankielestä?

meet'n'learn on alusta ranskankielenopettajille ja opiskelijoille jotka etsivät verkko-opetusta tai kasvokkain opetusta ranskankielessä. Tietokannassamme on satoja lähelläsi olevia ranskankielisiä opettajia – kotimaisia, ulkomaisia ​​ja äidinkielenään puhuvia, jotka tarjoavat ranskankielenopetusta yrityksille ja yksityishenkilöille. Ensin valitset yhden opettajista, sovit hinnasta ja aikataulusta ja aloitat ranskankielen opetuksen opettajan kanssa henkilökohtaisen tai verkossa tapahtuvan opetuksen muodossa. Oppituntien maksu sovitaan etukäteen, ja maksat aina turvallisesti alustamme kautta. Kun olet suorittanut yksityiset ranskankielen oppitunnit, voit arvioida opettajasi auttaaksesi muita ranskankielenopettajia etsiviä.

Opettajamme tarjoavat opetusta ranskan kielessä alkaen €9 tunti. Hinta vaihtelee myös ranskan kielitaidoistasi johtuen - mihin haluat apua ranskankielen yksityisopetuksessa. Onko kyseessä ranskankielen opetus, opetusta ranskankielen kirjallisuudessa, oppituntia missä kommunikoidaan ranskaksi, lukion ranskankielen opetusta tai yritysranskaa? Voit myös valita ranskankielen verkko-opettajasi hinnan mukaan. Keksimäärin ranskankielen oppitunnin hinta on noin €18- €20.

Ranska on kaunis mutta hyvin vaativa kieli joillekin. Seuraavat alueet voivat tuottaa ongelmia opiskelijoille:
  • Ranskaksi sukupuolet
  • Ranskaksi preesensilmaukset
  • Ranskaksi menneet aikamuodot
  • Ranskaksi kääntäminen
  • Ranskaksi lausuminen
Kuitenkaan ei ole syytä huolen - oikealla ranskankielen opettajan kanssa voit oppia ranskaa joko verkossa tai kasvokkain.

Kyllä. meet'n'learnissa löydät ranskankielen opettajia jotka keskittyvät lasten ja aikuisten opettamiseen. Sen lisäksi, meillä on useampi ranskankielen opettajaa joka on erikoistunut valmentamaan ja opettamaan ranskaa pääsykokeita ja testejä varten.

Tuo on hyvä! Opettajat ja professorit koulussasi eivät voi antaa juuri sinulle heidän koko fokuksensa. Siksi moni ylä-asteen tai lukion ranskankielen opiskelijat arvostavat opetusta ranskan kielessä meet'n'learnin kautta - se toimii ranskan opettajan henkilökohtaiseen lähestymistapaan. Riippumatta siitä tapahtuuko oppiminen verkossa tai kasvokkain, yksityisopetusta ranskan kielessä toimii hyvin täydentävänä koulutuksena: yksityisopetus auttaa sinua muun muassa valmistumiseen testeihin ja pääsykokeisiin ranskan kielessä.

Tietysti! Ensimmäisestä "Parlez-vous français?" -todistuksista DELF-, DALF-, DILF- tai TEF-ranskankielisiin sertifikaatteihin asti. Täysin ranskan kielen aloittelijoista teihin, jotka puhuvat ranskankieltä vakaalla tasolla, mutta joiden on parannettava ranskan ääntämistä, hankittava yleiskuva tai opittava ranskan kielioppi. Ranskan tutorimme valmistavat sinut DELF / DALF-testeihin - tasosta A1 (aloittelija) tasoon C2 (asiantuntija, ammattilainen).

Voi myös oppia ranskaa yksityisopettajan kanssa jos haluat ylläpitää Carte de résident. On tärkeää että ensin suunnittelet miten aiot saavuttaa tarvittavasi ranskan kielen tasoa. Sama pätee jos haluat saada TEF Canada certificate (siinä tarvitset saavuttaa CLB 7 tai korkeampi) tai ylläpitää TEFAQ todistusta Quebecin alueella.

Se on henkilökohtaista. meet'n'learnissa oppilaat valitsevat verkko-opetusta lähinnä koska se säästää aikaa - ei ole tarvetta liikkua mihinkään jos voit vastaanottaa ranskan opetusta kodistasi käsin. Jotkut oppilaat suosivat henkilökohtaista opetusta koska he ovat kurinalaisempia ranskan yksityisopetuksessa kuin ryhmäopiskelussa. Useammat meet'n'learn opettajat tarjoavat sekä verkko-opetusta että kasvokkain opetusta tai kombinaatio molemmista. Suosittelemme että kokeilet molempia tapoja selvitäksesi mikä tapa sopii parhaiten sinulle.

Kuten olemme maininneet, ranska ei ole helppo kieli. Lisäksi "nasaalinen lausuminen" voi häiritä sinua. Mutta voit oppia mitä tahansa kunhan kerrot ranskanopettajallesi mihin haluat keskittyä. Korkealaatuista kasvokkain tai verkko-opetusta sertifioitu opettajan kanssa on hyvä tapa parantaa ranskankielesi, ei vaan silloin kuin opiskelet sitä koulussa.

Luonnollisesti emme voi antaa 100% vastaus. Joillekin kestää hieman kauemmin ymmärtää ranskan kielioppia kun toiset oppivat sen melkein heti. Joka tapauksessa, voimme puhtaalla omatunnolla kertoa että kasvokkain opetus tai verkko-opetus ranskan kielessä tuo sinua lähemmäs tämän kauniin kielen hallitsemista.

Kaikki opettajamme voivat saada arvostelua ranskan oppitunteistaan oppilailtaan joten nämä mielipiteet voivat antaa sinulle osviittaa ranskanopettajista sinun alueellasi.

Täältä löydät myös opettajia jotka ovat erikoistuneita opettamaan ranskaa ryhmille - yrityksille tai yksinkertaisesti vain muutamalle ihmiselle samanaikaisesti. Lisäksi jotkut meidän opettajistamme voi opettaa sinua kaupallisen ranskan kielessä - sinun ei tarvitse kuin tehdä erityinen pyyntö meet'n'learnissa.
Europe

Opettaa ranskaa ulkomailla

Jotkut oppilaat etsivät opetusta ranskan kielessä toisesta maasta tai ulkomaanlaisen opettajan kanssa. Tiedätkö sinä miten sanotaan ranskankielen opetus englanniksi, saksaksi tai esimerkiksi, suomeksi?

Ranskan opetus saksaksi: Französisch-Nachhilfe

meetnlearn.at

Ranskan opetus saksaksi: Französisch-Nachhilfe

meetnlearn.ch

Ranskan opetus tsekiksi: Doučování francouzštiny

doucuji.eu

Ranskan opetus saksaksi: Französisch-Nachhilfe

meetnlearn.de

Ranskan opetus tanskaksi: Tutoring fransk

meetnlearn.dk

Ranskan opetus unkariksi: Franciakorrepetálás

meetnlearn.hu

Ranskan opetus romaniaksi: meditații la franceză

meetnlearn.ro

Ranskan opetus ruotsiksi: Läxhjälp i franska

meetnlearn.se

Ranskan kielen opetus Slovakiaksi: Doučovanie francúzštiny

doucma.sk