Tietoa meistä

Koska opetus on lähellä sydäntämme, niin keksimme tämän opetusalustan yhdistääksemme ihmisiä netissä, jotta he voisivat jakaa tietoa toistensa kanssa.

 

Šimona Tomková

Šimona Tomková Simona opiskelee media-alaa Trnavassa. Hän huolehtii opettajista, auttaa heitä parantamaan profiilejaan ja kiinnostavien blogien julkaisemisessa. Hän organisoi yhteisöjen tapaamisia, pitää lentopallon pelaamisesta ja nauttii ompelusta vapaa-ajallaan.

Peter Trubačík

Peter Trubačík Ohjeilmoja ja web-luoja, joka tykkää olla mukana hyvissä projekteissa. Peter opiskeli informatiikkaa Košicen teknillisessä yliopistossa. Hän on ollut tiimissämme vuoden 2015 lokakuusta lähtien. Hän on vastuussa sivuston toiminnasta ja kehityksestä. Hän harrasti ennen urheiluammuntaa, mutta nykyään häntä kiinnostaa pyöräily, pokeri, psykologia ja hyvien leffojen katselu.

Juraj Svinčák

Juraj Svinčák Bratislavan STU-yliopiston aineteknologian tiedekunnasta valmistunut mies on tiimimme tärkein jäsen. Hän on täynnä hyviä ja saavutettavia ideoita. Hän on hankekoordinaattori ja alan mestari. Hän on myös urheilija, joten hän on tottunut rikkomaan rajojaan.

Tomáš Palkovič

Tomáš Palkovič Bratislavan UK-yliopistosta matematiikan ja fysiikan sekä hallinnoinnin tiedekunnista valmistunut Tomas on kokonaisvaltainen yrittäjä ja web-suunnittelija. Vapaa-ajalla hän tykkää harrastaa urheilua ja musiikkia. Töissä hän on se ahkerin tekijä, joka haluaa parannella tuotettaan yöt ja päivät.


Ján Kovács

Ján Kovács Web/graaffinen suunnitelija ja koodaaja, joka on myös www.kovidesign.sk sivuston haltija. Kovi on vastuussa meetnlearn-sivuston ulkomuodosta. Web-suunnittellu, yritysidentiteetti, brandaus yms. ovat hänen intohimonsa. Hän on trendi-asiantuntija. Hänen työnsä on puhdasta ja niitä voit löytää myös tunnetuista gallerioista. Hän on suuri elokuvien, gourmeen ja F1:sen ystävä.