Kuinka meet'n'learn toimii?


Olen oppilasOppilaille

Olen opettajaOpettajille

Löydä opettajia alueeltasi

Ota opettajiin yhteyttä heidän profiileinsa kautta

Voit helposti löytää päteviä opettajia käyttäen hakukoneistoa. Jos löydät kiinnostavan opettajan, niin voit ottaa häneen yhteyttä yhteistiedoilla, jotka näät hänen profiileilta.

Rekisteröidy nopeasti

Voi rekisteröityä nopeasti käyttäen sosiaalisen median tunnuksiasi tai sähköpostiositettasi ja salasanaa. Voit aloittaa keskustelun opettajan kanssa suoraan hänen profiilistaan heti.

Se on ilmainen!

Meet'n'learn on täysin ilmainen oppilaille. Voit etsiä, löytää ja ottaa opettajiin yhteyttä maksutta. Oppituntien maksu ja hinta ovat oppilaan ja opettajan välinen asia.
Jatka lukemista

Oppilaiden ja vanhempien usein kysytyt kysymykset

En ole saanut vielä yhtäkään vastausta opettajilta. Miten minun pitäisi toimia?

Älä huoli, vaan julkaise julkinen opetuspyyntö, niin voit tavoittaa monia opettajia alueeltasi! Pätevät opettajat näkevät nämä pyynnöt ja he voivat ottaa teihin yhteyttä. Klikkaa "luo pyyntö" ja täytä lomake. Näin säästät aikaa ja vaivaa.

Saavatko opettajat yhteystietoni?

Yhteistietosi ovat turvassa, eikä niitä pääse kukaan näkemään - ei muut oppilaat, eikä edes opettajat.

Onko meet'n'learn:ssä verkko-oppitunteja?

Kyllä vain - monet opettajat tarjoavat oppitunteja Skypen ja muiden vastaavien ohjelmien kautta. Voit helposti asettaa hakusuodattimeen "opetusta Skypessä / netissä" ja löytää tämän tyyppistä opetusta.

Tienaa rahaa jakamalla tietämystäsi

Luo tilisi - ilmaiseksi

Rekisteröinti meet'n'learn:ssä on ilmaista. Luo profiili opettaja käyttöön ja merkitse oppiaineet, joita voit opettaa, kuin myös kaupunki, missä voit opettaa. Kiva profiilikuva ja jämäkkä yhteenveto antavat hyvän ensivaikutelman oppilaille ja heidän vanhemmille.

Löydä uusi oppilaita

Opettajia etsivät oppilaat ja vanhemmat voivat löytää teidät meet'n'learnin kautta. He voivat ottaa teihin suoraan yhteyttä antamiesi yhteistietojen mukaan. Suorien yhteydenottojen lisäksi oppilaat voivat myös julkaista julkisia opetuspyyntöjä, joko oma-aloitteisesti tai silloin, kun oppilaan suora yhteydenotto ei tuota tulosta. Näin takaamme, että kaikilla olisi helpompaa.

Kehitä hyvä maine

Laadukas profiili takaa uusia oppilaita. Vastaa oppilaiden kysymyksiin ja näytä heille taitosi. Vakuuta heille, että olet paras vaihtoehto.

Aktiivisella tilauksella saat enemmän mahdollisuuksia, sillä voit olla rajattomasti yhteydessä oppilaiden kanssa.
Jatka lukemista

Opettajien usein kysytyt kysymykset

Kuinka löydän uusia oppilaita?

Annamme teille muutamia vinkkejä kommunikointiin oppilaiden kanssa kuin myös tapoihin joilla voit parantaa profiiliasi. Olemme vakuuttuneita, että tulosta tulee kunhan vaan yrittää. Jos sinulle tulee ongelmia vastaan, niin ota meihin yhteyttä, sillä autamme teitä ilomielin.

Miten saamme toisiimme yhteyden?

Kun oppilas ottaa sinuun yhteyttä sivujemme kautta, niin ilmoitamme sinulle, jotta voit aloittaa järjestelemään mahdollista opetusta. Jotkut oppilaat ovat vaativia ja odottavat vastaustasi kärsimättömästi, joten vastaa niin pian kuin mahdollista parantaaksesi mahdollisuuksiasi.

Miksi minun pitää maksaa poistaakseni lukitus pyynnöistä?

Veloitamme vain pienen summan palveluistamme. Näin voimme ylläpitää ja parannella nettisivua teitä varten. Aktiivisella tilauksella voit rajattomasti kommunikoida oppilaiden kanssa. Jaa tietämystäsi ja ryhdy opettamaan meet'n'learn:ssä, koska se kannattaa.