Hinnat - opettajille


Opettajatilin luonti on ilmaista. Opettajat joutuvat ainoastaan maksamaan meet'n'learnin tuomista oppilaista. Rajaton kommunikointi oppilaiden kanssa on mahdollista seuraavilla vaihtoehdoilla:

1 kuukausi 19,90€

Kuukausittainen laskutus

Ei sopimusjaksoa sopimukselle Varaa tilaus
3 kuukautta 49,90€

Kolmen kuukauden välinen laskutus

Ei sopimusjaksoa sopimukselle Varaa tilaus
1 vuosi 124,00€

Vuosittainen laskutus

Ei sopimusjaksoa sopimukselle Varaa tilaus

Mitä opettajat sanovat meet'n'learn:istä?

Jyrki

meetnlearn.fi kautta onnistuin löytämään uusia asiakkaita, joita en olisi muuten löytänyt. Hyvää työtä!

Anniina

Tunnetun Helsinkiläisen opetuskeskuksen johtajana arvostan meet'n'learnin palveluita. Lukuisat oppilaat ovat tulleet meille juurikin meet'n'learnin kautta ja olemme näin pystyneet saavuttamaan koulutus kuin myös ammatillisia saavutuksia.

Jenni

Olen todella tyytyväinen meet'n'learnin tarjoamasta palvelusta. Tämän ansioista pystyin kasvattamaan asiakaskantaani ja samalla tutustumaan moniin hienoihin ihmisiin. Aion varmasti jatkaa tämän meet'n'learn sivuston käyttöä ja suosittelen tätä myös kovista kaikille niille, jotka haluavat ryhtyä opettamaan.

Helmi

Mielestäni sivusto on siisti, ammattimainen ja reilu. Olen opettanut tämän kautta englantia 3 kuukautta ja olen tutustunut hienoihin ihmisiin. Voin todella suositella tätä sivustoa. On niin hienoa olla osa meet'n'learn-yhteisiö, sillä saan tehdä täällä mistä eniten pidän: eli siis opettaa! Suuret kiitokset meet'n'learn tiimille.

Turvallinen maksu

Comodo SSL

Suositut maksutavat

Luotettavat maksunvälittäjät

Braintree