UKKUnohdin salasanani

Jos unohdit salasanasi, klikkaa "unohdin salasanani" painiketta sisäänkirjautumisen yhteydessä. Ohjelma automaattisesti poistaa salasanasi ja lähettää sinulle sähköpostiin ohje miten luot uuden salasanan.

Teetkö asiakaspalvelua puhelimitse?

Saat asiakaspalveluumme yhteyttä sähköpostitse johtuen suuresta määrästä kysymyksistä. Mutta lupaamme olla sinuun yhteydessä 24 tunnin sisällä.

Miten saan / tavoitan enemmän opsikelijoita?

Paketin varaaminen lisää takuulla nostetta profiiliisi, se on näkyvä ja johtaa siihen että useampi oppilas näkee profiilisi ja lähettää sinulle pyyntöjä. Takaamme sen! Me takaamme sen jopa rahat takaisin takuulla :)

Miksi ette hyväksyneet kuvani?

Haluamme ylläpitää laadukkaita profiileja. Hyvä kuva auttaa sinua houkuttelemaan lisää opiskelijoita. Voit löytää esimerkkejä oikeanlaisista kuvista hallinta osiossa omassa profiilissasi. Yleensä ne kuvat jotka eivät ole ohjeidemme mukaisia, hylätään.

Miksi se on pakollista lisätä kuvan profiiliin?

Profiilikuva lisää mahdollisuuksiasi saada pyyntöjä ja löytää uusia oppilaita. Se on myös eräänlainen vahvistus siitä että olet oikea opettaja joka ottaa opetuksen vakavasti. Se tuo myös turvallisuutta sekä meille että oppilaille. Tärkeimpänä, se auttaa pitämään meet'n'learn korkeatasoisensa online alustana.

En saanut vahvistussähköpostia

Tarkista roskapostikansiota sähköpostissasi, joskus sen tapaiset sähköpostit päättyvät sinne.

En vastaanota push-ilmoituksia puhelimeeni tai tietokoneelleni enään

Jos näin käy, siirry meet'n'learnin asetuksiin, ja löydät vaihtoehdon, jolla voit aktivoida sen uudelleen. Tämä voi johtua ohjelmistopäivityksistä tai siitä, että olet poistanut evästeet

En halua vastaanottaa kysymyksiä ja vastauksia koskevia sähköpostiviestejä

Löydät tilauksen peruutuspainikkeen jokaisen meet'n'learn-sähköpostin alareunasta.

En halua saada avoimia / kierrätettyjä pyyntöjä.

Löydät tilauksen peruutuspainikkeen jokaisen meet'n'learn-sähköpostin alareunasta.

Voinko hylätä suorat pyynnöt ilman aktiivista pakettia?

Kyllä! Voit tehdä sen suoraan saamastasi sähköpostista tai opiskelijan kanssa käymässäsi keskustelussa.

En opeta tällä hetkellä, voinko keskeyttää hetkeksi ja jatkaa myöhemmin?

Kyllä! Voit joko asettaa kapasiteettisi täyteen tai jopa poistaa profiilisi käytöstä, ja voit helposti aktivoida sen myöhemmin uudelleen, jolloin kaikki on valmiina niin kuin jätit sen.

Miksi opiskelijat eivät vastaa viesteihini?

Yleensä se riippuu vastauksen laadusta. Siksi on erittäin tärkeää laatia hyvä viesti, jossa on intro - vaihtoehtoja - aiempia kokemuksia. Pelkkä puhelinnumeron kirjoittaminen ei ole koskaan hyvä tai riittävä.

Voinko nähdä opiskelijoiden yhteystiedot?

Ei. Tietosuojaoikeuksien vuoksi emme välitä opiskelijoiden ja opettajien yhteystietoja. Voit helposti pyytää niitä viestillä meet'n'learnin kautta.

Joku julkaisi nimettömänä viittauksen profiilissani

Ilmoita asiasta meet'n'learn-asiakastukeen, niin me hoidamme asian.

Julkaistu maininta on loukkaava

Olemme todella pahoillamme siitä. Jos jotain sellaista on päässyt suodattimiemme ohi ja julkaistu, ilmoita asiasta meet'n'learn-asiakastukeen, niin me hoidamme asian.

Miten pyydän suositusta

Löydät vaihtoehtoja referenssin pyytämiseen kyseisen opiskelijan kanssa käytävässä keskustelussa meet'n'learnissa sekä meet'n'learnin kojelaudalla.

Miten piilottaa profiilini Google-hausta

Mene asetuksiin -> tietosuoja jonka voi poistaa / aktivoi Google näkyvyys. Muutokset kestävät yleensä 1-2 viikkoa. Koska se liittyy Googlen omiin algoritmeihin, emme voi tehdä asialle mitään tai nopeuttaa prosessia.

Mitä teette tiedoillani?

Tietosi ovat turvassa meet'n'learnissa, eikä niitä luovuteta kolmansille osapuolille.

Olen poistanut profiilini, mutta se on edelleen näkyvissä googlessa

Kun olet poistanut profiilisi ja kaikki tiedostosi palvelimiltamme, voi kestää 2–4 viikkoa, ennen kuin google ymmärtää tämän ja poistaa sinut hakutuloksistaan. Koska se liittyy Googlen omiin algoritmeihin, emme voi tehdä sille mitään tai nopeuttaa sitä.

Kuinka poistan profiilini

Siirry kohtaan Asetukset -> Yksityisyys ja voit poistaa profiilisi käytöstä. Muutosten toteuttaminen ja hakutulosten säätäminen vie Googlelta noin 1-2 viikkoa.

Kuinka poistan profiilini

Siirry kohtaan Asetukset -> Yksityisyys ja voit poistaa profiilisi käytöstä. Muutosten toteuttaminen ja hakutulosten säätäminen vie Googlelta noin 1-2 viikkoa.

Miksi maksaa kuukausittain?

Taataksemme ainakin yhden onnistuneen yhteyden, nostimme paketin keston vähintään yhteen kuukauteen. Kokemukset ovat osoittaneet, että joskus yhteydenotto opiskelijoilta kestää kauemmin, samoin kuin opetuksen ehtojen sopimiseen kuluu aina enemmän kuin yksi päivä. Näin voimme antaa sinulle rahat takaisin -takuun meet'n'learnissä.

Kuinka peruutan tilaussuunnitelmani?

Siirry kohtaan Asetukset -> automaattinen maksu, näet maksusuunnitelmasi ja voit peruuttaa käynnissä olevan tilauksesi helposti yhdellä napsautuksella.

Haluaisin maksupalautusta

Kirjoita vain meet'n'learn-asiakastukeen sähköposti, niin me hoidamme sen. Muista lisätä viestiisi IBAN.

Miksi pidensitte pakettini voimassaoloa automaattisesti?

Kaikki varatut paketit aktivoivat tilauksen meet’n’learnissä, mikä varmistaa rajattoman vuorovaikutuksen opiskelijoiden ja vanhempien kanssa. Tämä kerrotaan myös selkeästi paketin aktivointia varten varaus- ja kassaprosessissa. Nämä tilaukset voidaan poistaa käytöstä milloin tahansa.

Pakettini oli voimassa tämän päivän keskiyöhön asti, miksi veloititte?

Paketteja jatketaan automaattisesti noin kello 12 keskipäivällä. Paketti ei siis yleensä ole voimassa kyseisen päivän keskiyöhön asti, vaan puoleenpäivään asti, joten pidä tämä mielessä, jos haluat poistaa pakettisi käytöstä.

Suosin eri maksutapaa, voinko maksaa tekstiviestillä tai tilisiirrolla?

Me meet'n'learnissä katamme laajan valikoiman erilaisia maksutapoja. Voit käyttää mitä tahansa käytettävissä olevista maksutavoista aktivoidaksesi paketin.

Maksuni epäonnistui tuntemattomasta syystä tai sitä ei käsitelty, mitä seuraavaksi?

Yleisimpiä syitä epäonnistuneisiin maksuihin ovat vanhentuneet kortit, riittämätön saldo pankkitililläsi, väärin syötetty CVV, verkkomaksua ei ole aktivoitu kortillesi. Jos mikään näistä ei näytä olevan ongelmana, ota ensin yhteyttä pankkiisi.

Haluaisin tehdä noston

Voit suorittaa maksuja helposti milloin tahansa. Käsittelemme maksun yleensä 1 työpäivän sisällä.

Voinko pyytää maksuja vain meet'n'learnin kautta?

Ei, voit valita minkä tahansa maksutavan tai vain sopia käteismaksusta opetustunteja yhteydessä. Maksamalla meet'n'learnin kautta saat lisäturvaa peruutettujen oppituntien varalta ja paljon muuta.

Eikö kysymystäsi löydy täältä? Ota meihin yhteyttä!

Unohdin salasanani

Jos unohdit salasanasi, napsauta vain "unohdin salasanani" -painiketta kirjautumisnäytössä. Se palauttaa salasanasi automaattisesti ja lähettää sinulle sähköpostin uuden salasanan luomiseksi.

Teettekö asiakaspalvelua puhelimitse?

Voit tavoittaa asiakaspalvelumme sähköpostitse, sillä tukikysymyksiä on todella paljon. Mutta lupaamme vastata sähköpostiisi 24 tunnin sisällä.

Etsin opettajaa, miksi lähetit minulle sähköpostin opetuspyynnöillä?

Huomasimme, että monet opetusta tarvitsevat opiskelijat voivat tarjota itse opetusta myös muissa aineissa, joissa he ovat hyviä. Siksi ajattelimme kysyä, pitääkö tämä paikkansa sinun kohdallasi :)

Otin yhteyttä yhteen opettajaan, miksi muut opettajatt ottavat minuun yhteyttä nyt?

Valitsit pyynnön lähettäessäsi ruudun "jos opettaja ei vastaa, välitä pyyntöni muille opettajille". Näin varmistamme, että onnistut haussasi.

Teetkö opettajien seulontaa?

Uskomme, että paras seulontajärjestelmä on siellä olevat opiskelijat ja vanhemmat. Opettajien koko opetusaikana keräämät arviot ja referenssit näkyvät heidän profiileissaan ja antavat hyvän näkemyksen opettajan ominaisuuksista. Voit myös nähdä, onko opettajaprofiili vahvistettu heidän profiilissaan olevilla merkeillä.

Olen ottanut yhteyttä muutamaan opettajaan, mutta kukaan ei ole vastannut

Teemme parhaamme pitääksemme aktiiviset opettajat alustalla varmistaaksemme korkean vastausprosentin viesteihisi. Mutta tässä on vinkki: Säästä aikaa ja vaivaa ja luo vain yksi avoin pyyntö. Näin kaikkiin alueesi asiaankuuluviin opettajiin otetaan automaattisesti yhteyttä ja mahdollisuutesi löytää opettaja kasvaa uskomattoman paljon!

Miksi lähetitte pyyntöni muille opettajille?

Valitsit pyynnön lähettäessäsi ruudun "jos opettaja ei vastaa, välitä pyyntöni muille opettajille". Näin varmistamme, että onnistut haussasi.

Miten voin lopettaa sähköpostien tilauksen?

Löydät tilauksen peruutuspainikkeen jokaisen meet'n'learnin sähköpostin alalaidasta.

Kuinka on mahdollista poistaa tilini?

Siirry kohtaan Asetukset -> Yksityisyys ja voit poistaa profiilisi.

Kuinka poistan pyyntöni Googlen hakutuloksista?

Voit poistaa pyyntösi, jolloin pyyntösi ei enää näy Googlen hakutuloksissa. Tämä voi kestää 1–2 viikkoa, koska Googlen algoritmit päivittävät tulokset.

Kuinka voin poistaa pyyntöni ja lopettaa tarjousten vastaanottaminen opettajilta?

Voit poistaa pyyntösi. Kirjaudu vain sisään meet'n'learniin ja näet kojelaudassasi vaihtoehdon poistaa jokaista luomasi pyyntöä. Näin uudet opettajat eivät voi enää ottaa sinuun yhteyttä.

Tein pankkisiirron opettajan tilille ja nyt hän ei enää vastaa sähköposteihin tai puheluihin.

Koska emme olleet mukana maksuprosessissa, emme voi auttaa sinua. Mutta tässä muutamia vinkkejä: Voit yrittää ottaa uudelleen yhteyttä opettajaan. Jätä huono arvostelu heidän profiiliinsa, mikä saa heidät yleensä vastaamaan. Käytä seuraavan kerran meet'n'learn-maksuja ja rahasi on suojattu petoksilta.

Eikö kysymystäsi löydy täältä? Ota meihin yhteyttä!