UKKUnohdin salasanani

Jos unohdit salasanasi, klikkaa "unohdin salasanani" painiketta sisäänkirjautumisen yhteydessä. Ohjelma automaattisesti poistaa salasanasi ja lähettää sinulle sähköpostiin ohje miten luot uuden salasanan.

Teetkö asiakaspalvelua puhelimitse?

Saat asiakaspalveluumme yhteyttä sähköpostitse johtuen suuresta määrästä kysymyksistä. Mutta lupaamme olla sinuun yhteydessä 24 tunnin sisällä.

Miten saan / tavoitan enemmän opsikelijoita?

Paketin varaaminen lisää takuulla nostetta profiiliisi, se on näkyvä ja johtaa siihen että useampi oppilas näkee profiilisi ja lähettää sinulle pyyntöjä. Takaamme sen! Me takaamme sen jopa rahat takaisin takuulla :)

Miksi ette hyväksyneet kuvani?

Haluamme ylläpitää laadukkaita profiileja. Hyvä kuva auttaa sinua houkuttelemaan lisää opiskelijoita. Voit löytää esimerkkejä oikeanlaisista kuvista hallinta osiossa omassa profiilissasi. Yleensä ne kuvat jotka eivät ole ohjeidemme mukaisia, hylätään.

Miksi se on pakollista lisätä kuvan profiiliin?

Profiilikuva lisää mahdollisuuksiasi saada pyyntöjä ja löytää uusia oppilaita. Se on myös eräänlainen vahvistus siitä että olet oikea opettaja joka ottaa opetuksen vakavasti. Se tuo myös turvallisuutta sekä meille että oppilaille. Tärkeimpänä, se auttaa pitämään meet'n'learn korkeatasoisensa online alustana.

En saanut vahvistussähköpostia

Tarkista roskapostikansiota sähköpostissasi, joskus sen tapaiset sähköpostit päättyvät sinne.

En vastaanota push-ilmoituksia puhelimeeni tai tietokoneelleni enään

If that happens, just go to your settings on meet'n'learn and you will find the option to activate it again. This can happen due to software updates or if you deleted your cookies.

I do not want to receive emails related to Q&A

You’ll find an unsubscribe button at the bottom of every email from meet’n’learn.

I do not want to get open / recycled requests

You’ll find an unsubscribe button at the bottom of every email from meet’n’learn.

Can I reject direct requests without an active package?

Yes! You can do that directly from the email you received or in the conversation with student.

I am not tutoring at the moment, can I stop for a while and continue later?

Yes! You can either set your capacity to full or even deactivate your profile, with the easy option to activate it later on again and have everything ready the way you left it.

Why are students not answering my messages?

Usually it depends on the quality of the answer. So it’s super important to craft a good message with intro - options - past experiences. Just writing your phone N° is never good or enough.

Can I see contact information of students?

No. Due to data protection rights we don’t forward contact information from students and tutors to each other. You can easily ask for those with a message via meet’n’learn.

Somebody anonymously published reference in my profile

Just let the meet’n’learn customer support know and we’ll take care of that.

Published reference is offensive

We are really sorry about that. If something like that escaped our filters and was published, just let the meet’n’learn customer support know and we’ll take care of that.

How do I ask for a reference

You will find options to ask for a reference in the conversation with that student on meet’n’learn as well as on your dashboard of meet’n’learn.

How to hide my profile from google search

Go to settings -> privacy you can deactivate / activate your google visibility. Changes take usually 1-2 weeks. As it has to do with googles own algorithms, there is nothing we can do about it or accelerate that process.

What do you do with my data?

Your data is safe with meet’n’learn and is not given to any third-parties.

Olen poistanut profiilini, mutta se on edelleen näkyvissä googlessa

Kun olet poistanut profiilisi ja kaikki tiedostosi palvelimiltamme, voi kestää 2–4 viikkoa, ennen kuin google ymmärtää tämän ja poistaa sinut hakutuloksistaan. Koska se liittyy Googlen omiin algoritmeihin, emme voi tehdä sille mitään tai nopeuttaa sitä.

Kuinka poistan profiilini

Siirry kohtaan Asetukset -> Yksityisyys ja voit poistaa profiilisi käytöstä. Muutosten toteuttaminen ja hakutulosten säätäminen vie Googlelta noin 1-2 viikkoa.

Kuinka poistan profiilini

Siirry kohtaan Asetukset -> Yksityisyys ja voit poistaa profiilisi käytöstä. Muutosten toteuttaminen ja hakutulosten säätäminen vie Googlelta noin 1-2 viikkoa.

Miksi maksaa kuukausittain?

Taataksemme ainakin yhden onnistuneen yhteyden, nostimme paketin keston vähintään yhteen kuukauteen. Kokemukset ovat osoittaneet, että joskus yhteydenotto opiskelijoilta kestää kauemmin, samoin kuin opetuksen ehtojen sopimiseen kuluu aina enemmän kuin yksi päivä. Näin voimme antaa sinulle rahat takaisin -takuun meet'n'learnissä.

Kuinka peruutan tilaussuunnitelmani?

Siirry kohtaan Asetukset -> automaattinen maksu, näet maksusuunnitelmasi ja voit peruuttaa käynnissä olevan tilauksesi helposti yhdellä napsautuksella.

Haluaisin maksupalautusta

Kirjoita vain meet'n'learn-asiakastukeen sähköposti, niin me hoidamme sen. Muista lisätä viestiisi IBAN.

Miksi pidensitte pakettini voimassaoloa automaattisesti?

Kaikki varatut paketit aktivoivat tilauksen meet’n’learnissä, mikä varmistaa rajattoman vuorovaikutuksen opiskelijoiden ja vanhempien kanssa. Tämä kerrotaan myös selkeästi paketin aktivointia varten varaus- ja kassaprosessissa. Nämä tilaukset voidaan poistaa käytöstä milloin tahansa.

My package was valid until today´s midnight, why did you charge?

Packages are automatically prolonged around 12 o'clock at noon. So a package is usually not valid until midnight of that day, but until noon, so keep that in mind if you want to deactivate your package.

I prefer different payment option, can I pay by SMS or wire transfer?

At meet'n'learn we cover a large variety of payment methods. You can use any of the available payment methods to activate a package.

My payment failed for unknown reason or was not processed, what's next?

Most common reasons of failed payments are expired cards, insufficient balance on your bank account, CVV entered incorrectly, online payment not activated for your card. If non of these seem to be the issue, please contact your bank first.

Haluaisin tehdä noston

Voit suorittaa maksuja helposti milloin tahansa. Käsittelemme maksun yleensä 1 työpäivän sisällä.

Voinko pyytää maksuja vain meet'n'learnin kautta?

Ei, voit valita minkä tahansa maksutavan tai vain sopia käteismaksusta opetustunteja yhteydessä. Maksamalla meet'n'learnin kautta saat lisäturvaa peruutettujen oppituntien varalta ja paljon muuta.

Eikö kysymystäsi löydy täältä? Ota meihin yhteyttä!

Unohdin salasanani

Jos unohdit salasanasi, napsauta vain "unohdin salasanani" -painiketta kirjautumisnäytössä. Se palauttaa salasanasi automaattisesti ja lähettää sinulle sähköpostin uuden salasanan luomiseksi.

Teettekö asiakaspalvelua puhelimitse?

Voit tavoittaa asiakaspalvelumme sähköpostitse, sillä tukikysymyksiä on todella paljon. Mutta lupaamme vastata sähköpostiisi 24 tunnin sisällä.

Etsin opettajaa, miksi lähetit minulle sähköpostin opetuspyynnöillä?

Huomasimme, että monet opetusta tarvitsevat opiskelijat voivat tarjota itse opetusta myös muissa aineissa, joissa he ovat hyviä. Siksi ajattelimme kysyä, pitääkö tämä paikkansa sinun kohdallasi :)

Otin yhteyttä yhteen opettajaan, miksi muut opettajatt ottavat minuun yhteyttä nyt?

Valitsit pyynnön lähettäessäsi ruudun "jos opettaja ei vastaa, välitä pyyntöni muille opettajille". Näin varmistamme, että onnistut haussasi.

Teetkö opettajien seulontaa?

Uskomme, että paras seulontajärjestelmä on siellä olevat opiskelijat ja vanhemmat. Opettajien koko opetusaikana keräämät arviot ja referenssit näkyvät heidän profiileissaan ja antavat hyvän näkemyksen opettajan ominaisuuksista. Voit myös nähdä, onko opettajaprofiili vahvistettu heidän profiilissaan olevilla merkeillä.

Olen ottanut yhteyttä muutamaan opettajaan, mutta kukaan ei ole vastannut

Teemme parhaamme pitääksemme aktiiviset opettajat alustalla varmistaaksemme korkean vastausprosentin viesteihisi. Mutta tässä on vinkki: Säästä aikaa ja vaivaa ja luo vain yksi avoin pyyntö. Näin kaikkiin alueesi asiaankuuluviin opettajiin otetaan automaattisesti yhteyttä ja mahdollisuutesi löytää opettaja kasvaa uskomattoman paljon!

Miksi lähetitte pyyntöni muille opettajille?

Valitsit pyynnön lähettäessäsi ruudun "jos opettaja ei vastaa, välitä pyyntöni muille opettajille". Näin varmistamme, että onnistut haussasi.

Miten voin lopettaa sähköpostien tilauksen?

Löydät tilauksen peruutuspainikkeen jokaisen meet'n'learnin sähköpostin alalaidasta.

Kuinka on mahdollista poistaa tilini?

Siirry kohtaan Asetukset -> Yksityisyys ja voit poistaa profiilisi.

Kuinka poistan pyyntöni Googlen hakutuloksista?

Voit poistaa pyyntösi, jolloin pyyntösi ei enää näy Googlen hakutuloksissa. Tämä voi kestää 1–2 viikkoa, koska Googlen algoritmit päivittävät tulokset.

Kuinka voin poistaa pyyntöni ja lopettaa tarjousten vastaanottaminen opettajilta?

Voit poistaa pyyntösi. Kirjaudu vain sisään meet'n'learniin ja näet kojelaudassasi vaihtoehdon poistaa jokaista luomasi pyyntöä. Näin uudet opettajat eivät voi enää ottaa sinuun yhteyttä.

Tein pankkisiirron opettajan tilille ja nyt hän ei enää vastaa sähköposteihin tai puheluihin.

Koska emme olleet mukana maksuprosessissa, emme voi auttaa sinua. Mutta tässä muutamia vinkkejä: Voit yrittää ottaa uudelleen yhteyttä opettajaan. Jätä huono arvostelu heidän profiiliinsa, mikä saa heidät yleensä vastaamaan. Käytä seuraavan kerran meet'n'learn-maksuja ja rahasi on suojattu petoksilta.

Eikö kysymystäsi löydy täältä? Ota meihin yhteyttä!