Ehdot ja edellytykset

Maksuprosessin erikoisasetukset

Prosessi palveluihin liittyvästä oikeudesta vahingon vastuuseen säädetään valitusasetuksissa, joka on saatavilla käyttäjille paikassa Meet'n'learn.fi.

Käyttäjä hyväksyy palveluihin liittyvät sähköiset kuitit hänen kyseiseen sähköpostiosoitteeseen. Tämä sähköpostiosoite on sama osoite, jolla käyttäjä on rekisteröitynyt meet'n'learn-sivustolle.

Maksut prosessoidaan maksunvälittäjä Braintreen kautta (kolmannen osa puolen palvelu - PayPal:n tytäryhtiö). Meet'n'learn ei tallenna tai prosessoi luottokorttitietoja. Valitsemalla tämän maksutavan sopimus uusiutuu ja jatkuu automaattisesti.

Sovittelija

Käyttäjällä on oikeus pyytää korvauksia operaattorilta (sähköpostitse osoitteeseen info@meetnlearn.fi), jos sopimuksessa luvatuttuja palveluita ei suoriteta: kokonaisvaltaisesti; vain osittain; käyttäjälle mieluisalla tavalla; tai jos ne rikkovat käyttäjän oikeuksia. Jos operaattori ei vastaa pyyntöön 30 päivän kuluessa, niin käyttäjällä on oikeus käyttää sovittelijaa maan lakien mukaisesti (§§ Laki riita-asioiden sovittelusta ja sovinnon vahvistamisesta yleisissä tuomioistuimissa 29.4.2011/394). Sovittelijaksi sopivat kaikki elimet ja toimihenkilöt, joilla on pätevyys maan lakien mukaisesti.

Käyttäjä voi toimeksipanna valituksen toiselle sovittelijalle, joita voi löytää sivulta https://webgate.ec.europa.eu/odr/main/index.cfm?event=main.home.show&lng=DE. Sovittelua voi harjoittaa vain yksityishenkilö, joka ei missään sopimuksen synty- ja päättymisvaiheen välissä käyttänyt sitä ammatillisiin tai yrityksillisiin tarkoituksiin. Sovittelu voi tapahtua vain käyttäjän ja operaattorin välillä. Sovittelu ei koske riitoihin, joinden arvo on alle 20 EUR. Sovittelija voi pyytää 5€ arvoisen sovittelupakkien mukaan lukien Verot käyttäjältä.